De spyshop voor spionage en anti-spionage apparatuur

+31 (0) 20 33 75 444

Back to Top

Webwinkel keurmerk

Shop ook bij SpyCity!

Ok Gratis verzending

Ok Discreet

Ok Vertrouwd

Ok Makkelijk betalen!

Vaste telefoon recorder

Vaste telefoon recorder

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 189,95

Snel overzicht

Neem al uw inkomende en uitgaande gesprekken op via deze telefoon recorder.

OF

Details

Nieuwste techniek telefoonlijn telefoonrecorder welke geen computer nodig heeft voor opslag telefoongesprekken. Dit professionele telefoon opname systeem is compitabel tot een 32 GB SD-kaart en kan tot wel 320 uur gesprekken opnemen


Hoe de telefoonlijn recorder te gebruiken:
Dit product is ideaal vanwege zijn vele functies en kleine formaat om voor verschillende toepassingen te gebruiken. U sluit deze telefoonlijn recorder aan op de telefoonlijn naast de telefoon of bij het begin van de lijn, zodat er bij de telefoon zelf niets van te zien is. Elk inkomend en uitgaand gesprek zal automatisch worden opgenomen met daarbij datum en tijd weergave. De bestanden van de telefoon recorder zijn vervolgens te beluisteren door de micro SD kaart in uw computer te steken en zo de bestanden over te zetten. Dit kan zowel voor Mac OS als Windows. 

Batterijduur telefoonlijn recorder:
De telefoonrecorder heeft een interne batterij van 800 maH die zichzelf elke keer laadt wanneer er een telefoongesprek bezig is. De telefoonrecorder kan dus de spanning van de telefoonlijn gebruiken om de batterij op laden. Wel is het nodig voor een ononderbroken werking dat er redelijk regelmatig met de telefoon wordt gebeld, anders zou de recorder batterij toch kunnen leeg raken. Wanneer er daarna weer vervolgens wordt gebeld zal de recorder zich weer opladen en in werking treden. Op een telefoonlijn waar bijna tot geen telefoonverkeer is kan de telefoonrecorder toch zo'n 2 weken stand-by op de eigen batterij. 

Standalone gebruik telefoonlijn recorder:
Het grootste voordeel van deze telefoonlijn recorder is dat u geen computer aan hoeft laten te staan voor het opslaan van de bestanden dat de telefoon recorder geen externe stroom voorziening nodig heeft maar gebruik maakt van de spanning op de telefoonlijn en zijn eigen interne Li-ion back up batterij. De telefoon-recorder werkt zo dus geheel zelfstandig en is erg snel en eenvoudig te plaatsen. Voor lange tijd opnemen is ook geen probleem omdat de telefoonrecorder de oudste bestanden automatisch zal overschrijven en hier de nieuwste weer overheen zal zetten. 

Waar de telefoonlijn recorder te plaatsen:
De telefoon-recorder is naast uw telefoon te plaatsen maar ook bij het begin van de telefoonlijn zodat deze uit het zicht is. Doordat de telefoonrecorder is vermomd als een normaal telefoonlijn connector kastje zal het niemand opvallen dat het eigenlijk een gespreksopname apparaat is. 

Mogelijkheden telefoon recorder: 
- Opname van 1 analoge lijn
- Automatische opname bij gesprek
- Opname op micro SD geheugen (tot 320 uur bij 32 GB) 
- Geen externe stroom nodig 
- Datum / Tijd weergave 
- Overwrite functie

Eigenschappen telefoonrecorder: 
- 56 mm x 36 mm x  25 mm
- 50 gram
- .Wav opname formaat
- 800 mA back-up batterij
- Gebruikt stroom van telefoonlijn
- Micro SD kaart ondersteuning tot 32 GB

Inhoud verpakking: 
1 x Telefoon recorder
1 x Verloopkabel telefoonlijn
1 x USB kabel 
1 x Handleiding

Extra informatie

Lengte (mm) 56mm
Breedte (mm) 36mm
Hoogte (mm) 25mm
Kleur Wit