De spyshop voor spionage en anti-spionage apparatuur

WEGENS OMSTANDIGHEDEN
TIJDELIJK GESLOTEN

Back to Top

Webwinkel keurmerk

Shop ook bij SpyCity!

Ok Gratis verzending

Ok Discreet

Ok Vertrouwd

Ok Makkelijk betalen!

Internet GPS tracker Pro

Internet GPS tracker Pro

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 1.099,95

Snel overzicht

Met deze live GPS-tracker kunt u uw belangrijke eigendommen real-time volgen via een internetpagina. De tracker werkt zeer accuraat en is energiezuinig
OF

Details

Deze GPS-tracker van hoge kwaliteit geeft live de positie van het te volgen object door. Voor het volgen kunt u een computer of smartphone gebruiken. De tracker wordt geleverd met een simkaart en een koppeling met een internetpagina. Daar kunt u, met de op de handleiding vermelde inlogcode, de locatie nauwgezet op een kaart volgen.

Geen abonnement

Voor het gebruik van de GPS-tracker hoeft u geen abonnement af te sluiten. U betaalt slechts voor het beltegoed op de simkaart. In tegenstelling tot veel andere aanbieders berekenen we geen extra kosten. We leveren een prepaid simkaart van Vodafone. Deze provider biedt onbeperkt internet voor maar zo’n €10 per maand.

Gemakkelijke plaatsing

De tracker, met waterbestendige (IP-65) behuizing, is dankzij de magneetbevestiging gemakkelijk te plaatsen. Waar u het apparaat plaatst is niet heel kritisch, dankzij de zeer krachtige GPS-ontvanger. De tracker is uitgerust met modules van het merk uBlox voor extra stabiliteit en nauwkeurigheid. De tracker is zodanig afgesteld dat de GPS-posities alleen worden doorgestuurd bij beweging. Dat zorgt voor een extra langere batterijduur, tot wel vier weken.

Inhoud verpakking

  • Live GPS-tracker
  • Netlader
  • Prepaid simkaart

Extra informatie

Lengte (mm) 64.8
Breedte (mm) 43.2
Hoogte (mm) 22.8
Batterij cap. 3.600 mAh
Batterijduur Stand-by Tot 8 weken
Batterijduur in bedrijf Tot 4 weken
Frequentie 850/900/1800/1900