De spyshop voor spionage en anti-spionage apparatuur

WEGENS OMSTANDIGHEDEN
TIJDELIJK GESLOTEN

Back to Top

Webwinkel keurmerk

Shop ook bij SpyCity!

Ok Gratis verzending

Ok Discreet

Ok Vertrouwd

Ok Makkelijk betalen!

GPS tracker mini

GPS tracker mini

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 179,50

Snel overzicht

Met deze GSM GPS-tracker kunt u personen of objecten lokaliseren. Per sms kunt u de locatie uitvragen of op de hoogte blijven
OF

Details

De GSM GPS-tracker is een gps-ontvanger met gsm-module. Hiermee kunt u bijvoorbeeld kinderen, voertuigen of objecten lokaliseren.

Werking

Om de GSM GPS-tracker in gebruik te nemen plaatst u eerst een sim-kaart (bijgeleverd), bijvoorbeeld een prepaid simkaart (met voldoende beltegoed). De tracker is waterbestendig (IP65-norm) en past, mede dankzij de magneetbevestiging, zowel in als onder een voertuig. Als u de positie wilt weten stuurt u een sms-bericht naar het telefoonnummer van de geplaatste simkaart. U ontvangt vervolgens een sms-bericht terug met de coördinaten, snelheid en het batterijniveau. Op een smartphone kunt u een link naar Google Maps ontvangen om de locatie te bekijken. Voorts is het mogelijk om automatisch, met ingestelde interval, de gps-positie door te laten sturen.

SOS-functie

Dankzij een noodknop aan de bovenkant van de tracker is het apparaat ook voor persoonsbeveiliging te gebruiken. U kunt tot drie telefoonnummers instellen die worden gebeld als de knop lang wordt ingedrukt. Deze personen kunnen naar de tracker bellen als zij willen meeluisteren.

Inhoud verpakking

  • GSM GPS-tracker
  • Oplaadbare batterij
  • Netadapter
  • Nederlandstalige handleiding

Extra informatie

Lengte (mm) 91
Breedte (mm) 58
Hoogte (mm) 23
Batterij cap. 2600 mAH
Batterijduur Stand-by tot 7 dagen
Batterijduur in bedrijf tot 4 dagen
Frequentie 850/900/1800/1900