De spyshop voor spionage en anti-spionage apparatuur

WEGENS OMSTANDIGHEDEN
TIJDELIJK GESLOTEN

Back to Top

Webwinkel keurmerk

Shop ook bij SpyCity!

Ok Gratis verzending

Ok Discreet

Ok Vertrouwd

Ok Makkelijk betalen!

GPS-datalogger professioneel

GPS-datalogger professioneel

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 349,95

Snel overzicht

Professionele GPS-datalogger kan al uw ritgegevens en routes opslaan, handig voor routes of registratie waar uw werknemers of gezinsleden zijn geweest
OF

Details

De GPS-datalogger, met verbeterde gps-ontvangst, kan al uw ritgegevens en routes opslaan. Handig voor het maken van rapportages of om terug te kunnen zien waar uw werknemers of gezinsleden zijn geweest. Het apparaat is waterdicht, heeft een praktische magneetbevestiging en biedt een lange batterijduur van ongeveer 14 dagen. Door de lange batterijduur hoeft u het niet in de auto te plaatsen, maar kunt u het ook aan bijvoorbeeld de achterbumper bevestigen. Belangrijk is dat de GPS-datalogger zicht op satellieten heeft.

Werking

Om de GPS-datalogger in gebruik te nemen installeert u eerst de software onder Windows. Vervolgens kunt u alle instellingen aanpassen, zoals de gewenste interval voor het opslaan van posities. Plaats 2 batterijen (type AA), bij voorkeur Lithium, en het apparaat is klaar om te loggen. De GPS-datalogger treedt automatisch in werking bij beweging, en zal de gehele route vastleggen. Naderhand kunt u met de software in Google Earth terugzien waar het voertuig is geweest.

Inhoud verpakking

  • GPS-datalogger
  • Software (Windows)
  • USB-kabel
  • Handleiding

Extra informatie

Lengte (mm) 77
Breedte (mm) 50
Hoogte (mm) 38
Batterijduur Stand-by Tot 3 weken
Batterijduur in bedrijf Tot 2 weken