De spyshop voor spionage en anti-spionage apparatuur

WEGENS OMSTANDIGHEDEN
TIJDELIJK GESLOTEN

Back to Top

Webwinkel keurmerk

Shop ook bij SpyCity!

Ok Gratis verzending

Ok Discreet

Ok Vertrouwd

Ok Makkelijk betalen!

PIR-alarm set met meeluister functie d.m.v. simkaart

PIR-alarm set met meeluister functie d.m.v. simkaart

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 144,95

Snel overzicht

Dit PIR alarm met meeluister functie zodat u na een alarm direct kunt luisteren wat er in de omgeving van de zender wordt gezegd.
OF

Details

Dit PIR alarm met meeluister functie zodat u na een alarm direct kunt luisteren wat er in de omgeving van de zender wordt gezegd. Voorzijde een PIR sensor welke beweging tot op 4 meter afstand kan waarnemen. Bij detectie wordt er een telefoonnummer gebeld en hoort u geluiden van in de buurt van het PIR alarm.

Detectie: PIR melder reactie alarm tot 4 meter.

Standby: Bij batterijgebruik is door de slaapstand een langere standby tijd (tot 20 dagen) bij geen detectie. Bij continue bellen 5 uur afhankelijk van het aantal bewegingen in de ruimte en de tijd dat er wordt meegeluisterd. Met de meegeleverde adapter is de standby tijd onbeperkt.

Meeluisteren Doormiddel van een geplaatste simkaart met voldoende saldo/belminuten wordt er bij detectie door het PIR alarm een gekoppelde nummer gebeld.

Installatie PIR alarm: Installatie van de simkaart eerst activeren met een normale mobiele telefoon, daarna plaatsen als u vervolgens met nummerherkenning belt naar het nummer van de simkaart wordt de microfoon geactiveerd het nummer waarmee u belt is direct ingesteld als alarm nummer. PIR bewegingsdetectie activatie door met uw telefoon een sms te sturen naar het PIR alarm met 1111 om het bewegingsdetectie alarm aan of 0000 om het uit te zetten.

  • Overal te gebruiken (ook buitenland)
  • 5 tot 8 meter microfoon gevoeligheid 
  • tot 5 meter bewegingsdetectie

Inhoud verpakking: 1 x PIR alarm 1 x USB kabel 1 x Adapter 1 x Nederlandse handleiding

Extra informatie

Lengte (mm) 32
Breedte (mm) 13
Hoogte (mm) 42
Spanning (V) 9
Kleur Zwart
Batterijduur Stand-by 5-20 dagen
Frequentie 850/900/1800/1900