De spyshop voor spionage en anti-spionage apparatuur

WEGENS OMSTANDIGHEDEN
TIJDELIJK GESLOTEN

Back to Top

Webwinkel keurmerk

Shop ook bij SpyCity!

Ok Gratis verzending

Ok Discreet

Ok Vertrouwd

Ok Makkelijk betalen!

Vraag & antwoord (FAQ)

Ik zoek een bepaalde oplossing, maar kan het juiste product niet vinden.

Wij hebben kennis van al onze producten, merken & leveranciers en denken graag met u mee. Bel discreet met een van onze medewerkers via telefoon 020 33 75 444 of kom langs in onze showroom in Amsterdam.

Kan ik jullie showroom bezoeken als ik geen klant ben?

Ja, u kunt onze showroom in Amsterdam vrijblijvend bezoeken voor uitgebreide informatie, demonstraties en advies.

Zijn producten van Spycity legaal?

Ja, wij verkopen uitsluitend legale producten voor legaal gebruik. Voor afwijkend gebruik aanvaarden wij uiteraard geen enkele aansprakelijkheid.

Heb ik recht van retour?

Ja, u heeft 14 dagen recht van retour voor alle producten die u aanschaft in onze webwinkel.

Kan ik mijn bestelling ook anoniem ontvangen?

Wij versturen alle producten zo discreet mogelijk: aan de buitenkant is het niet zichtbaar wat de inhoud van het pakje is. Uiteraard hebben wij wel een adres nodig om het product af te leveren. Als u dit liever niet achterlaat kunt u het product ook aanschaffen & ophalen in onze showroom.

Is Spycity geopend buiten de openingstijden?

Ja, wij hebben zelfs een noodnummer voor dringende zaken: 020 33 75 444. U kunt ook buiten de openingstijden een afspraak maken. Neem hiervoor contact op.

Word ik afgeluisterd?

Als u het gevoel hebt dat u wordt afgeluisterd, neem dan direct contact op met ons via 020 33 75 444. Wij hebben alle vakkennis in huis om passende maatregelen te nemen.

Zijn de producten van Spycity eenvoudig te gebruiken?

Ja, alle producten worden geleverd met een goede handleiding om er direct mee aan de slag te gaan. Voor extra informatie en uitleg kunt u langskomen in onze showroom, ons personeel geeft graag antwoord op uw vragen. Telefonische instructie is uiteraard ook mogelijk, bel: 020 33 75 444.

Wanneer heb ik mijn bestelling in huis?

Alle producten zijn uit eigen voorraad leverbaar en worden dezelfde dag verstuurd. In de regel hebt u uw bestelling dus de volgende werkdag binnen.

Word ik achtervolgd?

Als u het gevoel hebt dat u achtervolgd wordt of dat uw voertuig in de gaten wordt gehouden, neem dan direct contact met ons op via telefoon 020 33 75 444. Wij hebben alle vakkennis in huis om passende maatregelen te nemen.

Ik heb mijn bestelling vandaag nodig, kan dat?

Als u vandaag iets bestelt, hebt u het in de regel morgen in huis. Als u het vandaag nodig hebt, kunt u uw bestelling afhalen in onze showroom in Amsterdam.

Klachten?

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@spycity.nl.

Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr .

Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie."