De spyshop voor spionage en anti-spionage apparatuur

WEGENS OMSTANDIGHEDEN
TIJDELIJK GESLOTEN

Back to Top

Webwinkel keurmerk

Shop ook bij SpyCity!

Ok Gratis verzending

Ok Discreet

Ok Vertrouwd

Ok Makkelijk betalen!

Camouflage Camera

Camouflage Camera

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 275,95

Snel overzicht

Camouflage camera uitermate geschikt om buiten beelden mee op te nemen. Tot wel 3 Maanden standby op 8 AA batterijen. 

OF

Details

De camouflage camera is de ideale observatie camera die gebruikt kan worden voor de jacht of andere surveillance doeleinden. Buiten de het kleine formaat van 140 x 80 x 50 mm, lange batterijduur van zo'n 3 maanden is ook de kwaliteit van deze all in one camera zeer hoog met de mogelijkheid tot het maken van foto's in 8 MP of video in DVD kwaliteit (640 x 480 pixels). tot wel 64 uur beeldmateriaal met 32GB-SDkaart

Mogelijke toepassingen camouflage camera:
Wij verkopen deze camouflage camera voor zeer uiteenlopende toepassingen. Het product is bijvoorbeeld ideaal voor het aantonen van vandalisme aan auto of eigendommen, omdat de camouflage camera onopvallend kan worden geplaatst en onzichtbare infrarood verlichting heeft voor duidelijke foto's / films in het donker. 

 

Onzichtbare IR leds:
Bij IR camera's lichten de leds in het donker op en hebben een rode gloed. Voor bepaalde toepassingen kan dit onwenselijk zijn, omdat het mogelijk de locatie van de camera verraad. Deze camouflage camera heeft IR leds die 's nachts niet oplichten, waardoor de camera onzichtbaar blijft. De IR leds geven de camera een nachtzicht van zo'n 20 meter.

 

Lange batterijduur:
De camouflage camera wordt gevoed door 8 AA batterijen, waarmee de camera tot wel 3 maanden is te gebruiken. Doordat de camera zo'n lange standby tijd heeft kan deze goed worden ingezet op punten waar lange tijd zonder stroom toezicht nodig is.

 

Foto of Video:
Afhankelijk van de instelling zal de camouflage camera bij beweging of met een ingestelde interval foto's of video maken. De foto's zijn van haarscherpe kwaliteit in 5 of 8 MP en ook de video is zeer goed met 640 x 480 pixels.

 

Extra gevoelifge PIR detector:
De camouflage camera heeft een extra gevoelige PIR bewegingsmelder welke beweging tot zo'n 20 meter kan detecteren en waarvan de gevoeligheid in 3 standen is in te stellen. Ook heeft deze camera een reactie tijd van maar 1,2 seconde. Dit betekent dat nadat er beweging is gedetecteerd binnen 1,2 seconde een foto wordt gemaakt of de video wordt gestart


Opname op SD kaart:
De camouflage camera is een DVR welke een 8,16 of 32 GB GB SD kaart ondersteund. De beelden worden direct op de SD kaart geschreven en kunnen makkelijk vanaf de SD kaart op een computer worden bekeken, maar het is ook mogelijk om met de meegeleverde USB kabel de camouflage camera direct aan te sluiten op de computer.


Overige eigenschappen camouflage camera:
- 8 Megapixel camera
- 52 Graden kijkhoek
- 2 Inch kleuren LCD
- Tot 32 GB SD ondersteuning
- PIR bewegingsdetectie
- 1,2 Seconden trigger tijd
- 1 Tot 16 seconden interval
- 1 Tot 3 foto burst
- Foto of video bij beweging
- Foto's van 3328 x 2496 pixels
- Video 640 x 480 pixels
- 8 AA batterijen
- Tot 3 maanden standby
- Tot 20 meter nachtzicht met IR
- Onzichtbare IR leds 940 nm
- TV aansluiting
- USB aansluiting
- Formaat 140 x 80 x 50 
mm

 

Inhoud verpakking:
- 8 MP camouflage camera
- Bevestigingskoord
- USB kabel
- AV kabel
- Geen AA batterijen of SD kaart

Extra informatie

Lengte (mm) 140mm
Breedte (mm) 80mm
Hoogte (mm) 50mm
Batterijduur Stand-by 3 maanden
Frames p/sec 30
Audio opname Nee
Interne opslag 2GB-32GB SD-kaart
Kijk bereik 20 meter