De spyshop voor spionage en anti-spionage apparatuur

WEGENS OMSTANDIGHEDEN
TIJDELIJK GESLOTEN

Back to Top

Webwinkel keurmerk

Shop ook bij SpyCity!

Ok Gratis verzending

Ok Discreet

Ok Vertrouwd

Ok Makkelijk betalen!

Anti-afluistersysteem professioneel

Anti-afluistersysteem professioneel

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 4.250,00

Snel overzicht

Met dit professionele anti-afluistersysteem zijn alle mogelijke signalen te detecteren, zoals GSM-zenders, miniatuurzenders, telefoonbugs, GPS-trackers en walkietalkies
OF

Details

Dit professionele anti-afluistersysteem, de Sweepmaster F2800 Plus, kan dankzij het grote bereik van 0,1 MHz tot 8 GHz alle mogelijke signalen detecteren. Ook veel beveiligingsbedrijven, overheden en multinationals maken gebruik van dit product! De RF-sonde tast frequenties via diverse scanmethodes af op verborgen zenders, waaronder GSM-telefoons of GSM-zenders. De Line Driver-sonde kan stopcontacten en andere bedrading, zoals uw vaste telefoonlijn, op laagfrequente signalen controleren.

Het product kan tevens peak-pulse transmitters opsporen. Dit zijn systemen die een kort signaal verzenden, denk aan een mobiele telefoon die een sms-bericht verstuurt. Dit wordt met een led aangegeven. Ook burst-transmitters zijn op te sporen. Dit zijn systemen die met vaste intervallen gegevens verzenden, zoals GPS-volgsystemen die via mobiel internet werken.

Met het systeem kunt u al met al op gezette tijden uw woning, kantoor of auto controleren op afluisterapparatuur. Tevens kunt u het voortdurend als monitor laten draaien zodat u direct wordt gealarmeerd als apparatuur wordt ingeschakeld.

Inhoud verpakking

  • Sonde met clip-antenne
  • Hoofdtelefoon
  • Telefoonconnector met kabels
  • Kunststof draagkoffer met schouderband
  • Schouderband

Extra informatie

Lengte (mm) 170
Breedte (mm) 165
Hoogte (mm) 52
Frequentie 0,1 MHz~8 GHz