De spyshop voor spionage en anti-spionage apparatuur

WEGENS OMSTANDIGHEDEN
TIJDELIJK GESLOTEN

Back to Top

Webwinkel keurmerk

Shop ook bij SpyCity!

Ok Gratis verzending

Ok Discreet

Ok Vertrouwd

Ok Makkelijk betalen!

3G sweeper Pro

3G sweeper Pro

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 1.350,00

Snel overzicht

3G sweeper voor het lokaliseren van gsm frequenties ideaal voor het lokaliseren van volgzenders


Zeer eenvoudig en snel te gebruiken doordat hij geen valse meldingen geeft

OF

Details

De MPD300x is ontworpen voor het opsporen en overbrengingen van cellulaire mobiele telefoons op basis van apparaten zoals mobiele telefoons, auto trackers, GSM afluisterapparatuur (bugs) en de nieuwste geheime draadloze 3G-camera's te lokaliseren. Het kan gebruikt worden in vergaderzalen om te controleren op verborgen gsm bugs en 3G draadloze camera's,ongeoorlooft gebruik van mobiele telefoons in kantoren,ziekenhuizen of gevangenissen en in voertuigen om verborgen tracking devices te vinden.

Het detecteert signalen van GSM900, GSM1800 en 3G (UMTS2100)-apparaten, terwijl het apparaat alle andere omgevings-signalen uit filtert om ervoor te zorgen dat alleen GSM/3G gebaseerde apparaten worden gedetecteerd om vals alarm te voorkomen. De interne ultra-high-gain versterkers zorgen ervoor dat signalen kunnen worden gedetecteerd tot 10 meter (30 voet) afstand.

De ingebouwde signaalsterkte meter (met optionele audio pieptoon en trilfunctie) maakt het mogelijk de precieze bron van het signaal met gemak te kunnen lokaliseren. De band van het gedetecteerde signaal wordt ook weergegeven om te helpen het mobiele netwerk en type apparaat te bevestigen. De Burst Detect functie zorgt voor weergave van korte uitbarstingen zoals die van trackers of SMS (tekst) berichten die normaal niet worden onopgemerkt.

Een 10-LED bargraph display geeft de signaalsterkte, samen met een audio toon, zodat u de signaalbron zeer precies kunt lokaliseren. Wilt u apparaten/voertuigen op bugs/trackers controleren zonder opgemerkt te worden,dan kan de MPD-300x worden ingesteld op de stille trilstand. Als een signaal wordt gedetecteerd zal het toestel bij een pulse stilletjes vibreren, zodat u het apparaat verborgen kunt houden voor een eventuele 2e (of 3e) persoon.

De MPD-300x is voorzien van een digitale Burst detector dat korte transmissie bursts, die trackers of andere GSM/3G gebaseerde apparaten verzorgen, nog steeds ontdekt worden. De MPD300x zal u waarschuwen als er een apparaat in de nabijheid aanwezig is, zelfs voor slechts een fractie van een seconde.

De MPD300x wordt geleverd met een afgestemde multiband antenne, en beschikt ook over een DC-aansluiting voor toepassingen van gebruik op lange termijn.

 

Extra informatie

Lengte (mm) 96 mm
Breedte (mm) 59 mm
Hoogte (mm) 22 mm
Spanning (V) 9 V
Kleur Zwart/Zilver
Batterijduur Stand-by 3 uur